En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları müsait fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yönlü olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın basitçe boşaltma olmalarını katkısızlar.

Ayrıca, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre dikilmek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına sebep olan esir rahatışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi karınin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın mirladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk karınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Cihan üzerinde yangın dair; konutlar da dahil yürütmek üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması ıztırari olduğundan en geniş standartlardan birisi BS doğrusu İngiliz Standardıdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Yangın Kapısı baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli insan yaşıyor ise yangın kapısı gidiş cihetüne essah açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yarar olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kullanılan kapı fitili karınin tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim sağlamlanabilir.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page